U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Content laten schrijven? Of copy voor campagnes?

Marketingtekst? Laten schrijven door freelance copywriter HENDRIQ - jij lekker in de hangmat

HENDRIQ inhuren, deadline halen, doel bereiken

Tekstschrijven is belangrijk voor je marketingsucces. Content en copy – marketingteksten – helpen doelen te bereiken. Denk aan bekendheid, voorkeur, verkeer, leads, klanten en omzet. Tekstschrijver HENDRIQ biedt effectieve creativiteit voor al je marketingtekst.

 

geschreven voor andere bedrijven

 

Laat je copy schrijven en zet aan tot actie

Copywriting is het schrijven van overtuigtekst. Goede copy zet mensen aan om een gewenste actie te ondernemen: informatie aanvragen, contact opnemen, bestellen.

Reclametekst voor tv- en radiocommercials en printadvertenties, dat is copy. Maar ook webtekst en teksten voor landingspagina’s en e-mailcampagnes.

 

Laat je content schrijven en je business groeien 

Content is subtieler dan copy. Minder direct. En, in eerste instantie, minder commercieel. Content (tekstueel e/o visueel) wil vooral informeren en uitleggen. Echt van waarde zijn. Helpen om een probleem op te lossen.

Een goed whitepaper of blog maakt dat lezers terugkomen. Omdat je zinvolle en voor hen relevante informatie biedt. Zo bouw je een eigen publiek op. Dat later – niet nu, maak geen sales pitch van je content – klant kan worden.

 

Voorbeelden content

  • Motorfabrikant? Vertel in een serie blogartikelen over de mooiste motorroutes.
  • Leverancier van veiligheidsartikelen? Zet ingewikkelde wetgeving om in begrijpelijke taal voor je doelgroep. In een whitepaper bijvoorbeeld.
  • Richt je je op startende bedrijven? Maak een mooie infographic (worden veel gedeeld op social media) van een handige checklist, voor een soepele start.
 

Wat voor tekst wil je laten schrijven?

Wat is je doel? Wat voor type tekst zoek je? Welk medium wil je inzetten? En ga je online of offline? Wil je dat de copywriter meedenkt over een creatief concept? Of wil je alleen laten redigeren? Het kan allemaal. Check de mogelijkheden hier: 

 

wat voor tekst wil je laten schrijven?

 

ook vormgeving en opmaak?

 

HENDRIQ inhuren is uitbesteden zonder zorgen

Freelance content en copywriter Henkjan Elsinga heeft alle creativitijd voor je tekstuele marketingcontent. Plus 13 jaar schrijfervaring. En ook nog eens een bruikbare marketingachtergrond. Dat betekent: met een gerust hart je copywriting uitbesteden.

 

Dus wil je binnen je deadline en je budget de content en copy die je nodig hebt? Dan zou ik zeggen:

 

button - direct naar contact - HENDRIQ freelance copywriter

 Deadline halen, doel bereiken, geen stress.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?