U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Marketingtekst? Lekker laten schrijven 

Marketingtekst? Laten schrijven door freelance copywriter HENDRIQ - jij lekker in de hangmat

HENDRIQ inhuren, deadline halen, doel bereiken. Met sterke content, copy en vormgeving.

Tekstschrijven is belangrijk voor je marketingsucces. Content en copy – marketingteksten – helpen doelen te bereiken. Denk aan bekendheid, voorkeur, verkeer, leads, klanten en omzet. Tekstschrijver HENDRIQ biedt effectieve creativiteit voor al je marketingtekst. Opgemaakt en wel, als je wil.

 

geschreven voor andere bedrijven

 

Copy zet aan tot actie

Copywriting is het schrijven van overtuigtekst. Goede copy zet mensen aan om een gewenste actie te ondernemen: informatie aanvragen, contact opnemen, bestellen.

Reclametekst voor tv- en radiocommercials en printadvertenties, dat is copy. Maar ook webtekst en teksten voor landingspagina’s en e-mailcampagnes.

 

Content laat je business groeien 

Content is subtieler dan copy. Minder direct. En, in eerste instantie, minder commercieel. Content (tekstueel e/o visueel) wil vooral informeren en uitleggen. Echt van waarde zijn. Helpen om een probleem op te lossen.

Een goed whitepaper of blog maakt dat lezers terugkomen. Omdat je zinvolle en voor hen relevante informatie biedt. Zo bouw je een eigen publiek op. Dat later – niet nu, maak geen sales pitch van je content – klant kan worden.

 

Voorbeelden content

  • Motorfabrikant? Vertel in een serie blogartikelen over de mooiste motorroutes.
  • Leverancier van veiligheidsartikelen? Zet ingewikkelde wetgeving om in begrijpelijke taal voor je doelgroep. In een whitepaper bijvoorbeeld.
  • Richt je je op startende bedrijven? Maak een mooie infographic (worden veel gedeeld op social media) van een handige checklist, voor een soepele start.
 

Copy, content. Tekst, opmaak. Wat zoek je? 

 

1. Alleen tekst voor content of copy

Wat is je doel? Wat voor type tekst zoek je? Voor welk medium? Wil je dat de copywriter meedenkt over een creatief concept? Of wil je alleen laten redigeren? HENDRIQ helpt je graag. Meer hierover: 

Button - tekst laten schrijven - HENDRIQ freelance copywriter

 

 

 

2. Tekst, vormgeving en opmaak

Communicatie is tekstueel én visueel. Beeld en tekst vormen samen een ijzersterke combinatie. Wil je niet alleen tekstschrijven uitbesteden maar ook vormgeving en opmaak? HENDRIQ werkt samen met specialisten.

Button - tekstschrijven & opmaak - HENDRIQ freelance copywriter

 

 

  

Contentcreatie, copywriting of opmaak uitbesteden?

Freelance content en copywriter Henkjan Elsinga heeft alle creativitijd voor je visuele en tekstuele marketingcontent. En 13 jaar schrijfervaring. En een bruikbare marketingachtergrond. Dat betekent voor jou:

 

HENDRIQ inhuren is uitbesteden zonder zorgen

Altijd de content en copy die je nodig hebt. Binnen de deadline. En je budget. Dat is uitbesteden zonder zorgen. Klinkt goed? Dan zou ik zeggen:

 

button - direct naar contact - HENDRIQ freelance copywriter

 Deadline halen, doel bereiken, geen stress.

  

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?