U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Die tekstschrijver uit Alphen. Waarom (niet)?

Groene Hart Bloemenveld - die ene tekstschrijver uit Alphen - HENDRIQ freelance copywriter

Zoveel tekstschrijvers. 7 redenen om mij te kiezen. 

Ja, waarom een tekstschrijver uit Alphen aan den Rijn? Waarom niet? Vanuit Alphen, in dat prachtige Groene Hart, kan je schrijven voor bedrijven in heel Nederland. Dat doe ik dan ook.

Waarom wél vertellen mijn klanten op basis van 7 copywriter-keuze-criteria hieronder. Yep, beetje subjectief, maar het zijn wel hún woorden. Kijk maar wat je ervan vindt.

 

Klik op de knop voor contact met Tekstschrijver HENDRIQ uit Alphen

 naar contact

 

Copywriter of tekstschrijver kiezen: 7 criteria 

+ marketeers en ondernemers (klanten) over HENDRIQ

Heb je last van copywriter-keuze-stress? Niet nodig. Kwestie van kiezen op basis van de juiste criteria. Deze 7?

Net als jij waren mijn klanten op zoek naar een goede freelance copywriter. Per punt heb ik de mening van klanten, over tekstschrijver HENDRIQ, toegevoegd. Losse flodders uit klantreacties, hun eigen woorden dus.

 

Zoek je voor (het schrijven van) je copy, content en communicatie:

 

1. Een professionele tekstschrijver (je wil waar voor je geld)

Klanten over tekstschrijver HENDRIQ: "Analytisch en deskundig. Mede door ruime ervaring en opleiding op gebied van marketing. Maakt complexe teksten begrijpbaar en leesbaar. Zowel voor online als offline. Heeft de creativiteit en schrijfstijl voor het schrijven van SEO teksten. Houdt rekening met de tags (techniek) en de boodschap. Geeft goede adviezen vanuit zijn expertise. Empathisch vermogen, heeft maar een half woord nodig. Weegt elk woord."

 

2. Een prettig mens (werkt wel zo lekker)

Klanten over tekstschrijver HENDRIQ: "Luistert goed naar wat je zegt en probeert altijd de achterliggende betekenis te vinden. Is creatief en denkt mee. En is ook nog eens flexibel en aardig. Je merkt dat Henkjan met passie aan de slag gaat en dat zie je terug in het resultaat. We hebben hem ervaren als een betrokken, betrouwbaar, creatief en secuur werkend partner. Kan kritiek hebben en die omzetten in goede oplossingen. Plezierig om mee samen te werken."

 

3. Snelle communicatie en oplevering (tijd winnen, deadline halen)

Klanten over tekstschrijver HENDRIQ: "Hij reageert snel en adequaat en luistert heel goed wat er wordt verlangd. Levert snel het gewenste resultaat en geeft daarbij nog handige tips. Dankjewel, lekker snel … door naar de drukker!" (ja, er is meer dan online)

 

4. Effectieve teksten (daar gaat het toch om)

Klanten over tekstschrijver HENDRIQ: "… en de resultaten mogen er wezen (Open Rate/CTR). Snel en vakkundig werk. Prikkelt om contact met me op te nemen. Veel nieuwe cliënten besloten op basis van de flyer onze website of kliniek te bezoeken. Prima en kernachtig verhaal. Erg goede en creatieve teksten aangeleverd voor de website. Dit is dus toegevoegde waarde. Fantastisch!! Dan realiseer je je meteen weer waarom copywriting zo belangrijk is ... Dus tot de volgende opdracht."

 

"Ik kreeg meteen zin om ernaartoe te gaan."  (naar portfolio) 

 

5. Aantrekkelijke teksten (om trots op te zijn)

Klanten over tekstschrijver HENDRIQ: "Hij weet dit te vertalen naar originele en pakkende teksten. Tekst waar je je volledig in kan vinden. Fijne tekst om te lezen. Brochures zijn binnen en weer mooi. Het is een leuke, vlotte beschrijving geworden. Ik kreeg meteen zin om ernaartoe te gaan."

 

6. Extra service (seo- & communicatieadvies, handig)

Klanten over tekstschrijver HENDRIQ: "Bij oplevering zat ook extra een zeer uitgebreide en vooral ook prettig leesbare lijst met SEO tips. … fijne aanvulling met seo- en communicatieadvies. … praktische tips aangedragen over hoe we de mailing aan kunnen pakken. Dank voor de tips!"

 

7. Dus: een fijne oplossing voor je schrijfklus

Een klant vat het zo samen:

“Henkjan is niet alleen tekstschrijver maar ook iemand die van het begin tot eind in het hele communicatietraject meedenkt. Hij heeft kennis van zaken, is punctueel, geestig en erg prettig om mee samen te werken. Belangrijkste kwaliteiten: deskundige, waar voor uw geld, creatief.

Ik beveel Henkjan dan ook van harte aan!"

 

Ter controle: volledige klantreacties tekstschrijver (met bedrijfs- en persoonsnamen)

 

Daarom die Alphense tekstschrijver

Laat je teksten schrijven door tekstschrijver HENDRIQ. Voor betere teksten met meer resultaat. Bel me op 0172 - 78 55 74 of stuur een berichtje: contact

Of,

 

Klik Op die Kale Kop: 

Freelance copywriter Henkjan Elsinga - Tekstschrijver HENDRIQ, Alphen aan den Rijn

naar contact

 

Henkjan Elsinga

Zelfstandig (seo-)Tekstschrijver | Freelance Content en Copywriter | Alphen aan den Rijn en de rest van Nederland

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?