U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

offerte aanvragen - tekstschrijver HENDRIQ

 

Klantreviews tekstschrijver HENDRIQ - Alphen

 portfolio content & copywriter HENDRIQ

 

Blog over taal, tekst, schrijven en communicatie

Met knipoog én eeuwigheidswaarde. En toch ook serieus zinvol. Echt. Korte blogartikelen vol tips en altijd lekker om te lezen. Lees je mee?

 

Blogoverzicht of laatste artikel

  

Bloggen voor jou?  

Zal ik voor jouw bedrijf of organisatie bloggen (ghostwriter)? Bel me op 0172 - 78 55 74 of stuur een berichtje. Tekstschrijver Henkjan Elsinga

HENDRIQ Google Reviews

Tekstschrijver HENDRIQ 5-sterren Google Reviews

Gebaseerd op 4 reviews

 

Creatieve Copywriter Inhuren?

Bel     0172 - 78 55 74  

of       06 - 34 33 58 49  

of      contact via mail 

Reclame op m'n iPhone? Ik ben toch niet waus?!

Gepost 2015/09/11

'Reclame op m’n iPhone? Ik ben toch niet waus?!’ - blog van freelance tekstschrijver/copywriter Henkjan Elsinga - HENDRIQ rake woordenWout, Klaas, kom ... we gaan naar het strand. Nee sorry, wij moeten aan onze iPhone Ad Blocker werken. Huh? Zou het echt zo gegaan zijn deze zomer?

FF wachten

Je kent het wel. En herkent vast ook de irritaties. Advertenties op internet. Je wilt een interessant filmpje op je mobiel kijken. Maar voor die begint, moet je eerst door een reclameboodschap heen. Daar zit je niet op te wachten. En met jou vele anderen.

 

Appje bouwen

Dat denken ook Wouter (15 … vijftien!) en Klaas (17). Twee slimme en handige jongens die wel weten hoe je een appje moet bouwen. Puur voor de lol en de kick – en oké, mss valt er ook iets te verdienen – gaan ze aan de slag. Een zomer op de zolderkamer.

 

Blokkeren die reclame

Zo gedacht, zo gedaan. De schoolvakantie is voorbij en het werk zit erop. De app die de reclamefilmpjes op je iPhone en iPad gaat blokkeren, is klaar. En dat is nieuw. Want software die advertenties blokkeert, werkte nog niet voor iOS. De app is geschikt voor het nieuwe iOS9.

 

Vanaf vandaag (16 september volgens hun site) kun je de ad blocker downloaden. Zo mochten ze gisteren zelfs op het achtuurjournaal vertellen.

 

Iedereen blij.

 

En de adverteerders dan?

Nee, niet iedereen is blij natuurlijk. De grote nieuwssites en de adverteerders niet. De websites kunnen niet zonder de advertentie-inkomsten. En de adverteerders missen een belangrijk communicatiekanaal. Maar zij vinden wel weer nieuwe wegen om de doelgroep te bereiken.

 

En Wout en Klaas?

Wouter en Klaas duiken dan wel weer achter de computer. Op zoek naar een oplossing. Want die reclames gaan ze echt niet kijken. Ze zijn toch niet waus?! (zoals het tegenwoordig in de turbotaal van mijn thuistieners klinkt)

 

En ik? Zei de gek.

Zelf ben ik gek op reclames. Maar da’s ook niet zo gek, als reclametekstschrijver.

 

Andere blogartikelen lezen (overzicht)?

 

Vind je dit een leuke blog? Wil je hem dan delen? Bedankt! (zie social media knoppen) 

Oude Facebook likes, van vorige website:

Delen via sociale media

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?