U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Flexibele en aardige Copywriter zoekt Bureau

Gepost 2017/09/30

Freelance Copywriter Henkjan ElsingaFreelance Copywriter Henkjan ElsingaSAMENWERKING GEZOCHT. Als freelance copywriter werk ik graag met en voor bureaus. Zulke: marketing, communicatie, reclame, design, internet. Gelukkig werken ze ook graag samen met mij. Zeggen ze. Zoals Bas, van de week. Wat hij zei?

 

Recente aanbeveling van communicatiebureau

Afgelopen maandag heb ik deze aanbeveling ontvangen (staat op mijn LinkedIn-pagina):

 

Bas: "We hebben een paar keer met Henkjan samengewerkt. Vooral op projecten met lange bestuurlijke teksten met veel vakjargon. Henkjan maakt deze teksten begrijpbaar en leesbaar. Zowel voor online als offline. En hij is ook nog eens flexibel en aardig."

 

> Overigens ben ik niet speciaal van de lange bestuurlijke teksten. Short(er) copy voor bedrijven ben ik ook gek op.

 

Eerdere bureau-aanbevelingenCopywriter samenwerking met bureau

Marketing-, communicatie-, reclame- en internetbureaus waar ik als copywriter mee samenwerk, waren eerder positief. Een aantal aanbevelingen en reacties:

 

“Ik vind het een goede tekst. De klant ook: ‘Beste Patrick, Ik heb de teksten doorgenomen en vind het er goed uit zien met mooie quotes.’ Je hebt goed werk verricht Henk-Jan. Zie je factuur graag verschijnen.” (reactie multimediabureau, december 2016)

-----

“Ha Henkjan Ik heb het gelezen. Duidelijke opbouw en ritme. Ik vind de toon ook goed. Goed werk! Reactie eindklant daarna: “Fijne tekst om te lezen hoor. Vlot geschreven. [...]” En eerder: “ha Henkjan, Bedankt voor de snelle verwerking. Ik ga deze tekst in laten lopen in het document …“ (reactie communicatiebureau, september 2015 - maart 2016)

-----

“Met Henkjan een complexe introductiecampagne ontwikkeld voor een Amerikaans bedrijf in Nederland. De campagne bestond o.a. uit een serie radiocommercials en een serie vakbladadvertenties voor verschillende doelgroepen. Het was plezierig hoe goed ik met Henkjan kon SAMEN werken.” (aanbeveling communicatie-ondernemer, mei 2014 – LinkedIn)

-----

“Henk-Jan weegt elk woord en doet dit met grote expertise. Het schrijven van een tekst voor een brochure, leaflet, website is zeer goed aan hem besteed. Daarnaast heeft hij zichzelf ook ontwikkeld in het schrijven van de juiste teksten voor SEO doeleinden.” (aanbeveling multimediabureau, maart 2014 – LinkedIn)

-----

“Ik ken Henkjan niet alleen als tekstschrijver maar ook als iemand die van het begin tot eind in het hele communicatietraject meedenkt. Henkjan heeft kennis van zaken, is punctueel, geestig en erg prettig om mee samen te werken.” (aanbeveling internet- en online marketingbureau, maart 2013 – LinkedIn)

-----

En nog een oudje (ja, ben al even bezig):

“Hi Henkjan, De teksten zijn akkoord, en worden momenteel gebruikt in de opmaak! Dank!” (reactie reclamebureau, augustus 2009)

 

Kortom:

 

Zoekt jouw bureau een fijne copywriter?

Dan hoor ik het graag. Dus ben je (of ken je) een bureau op zoek naar een – o.a. flexibele en aardige – copywriter? Freelance of misschien zelfs voor vast? Want zo flex ben ik ook wel weer. En aardig.

 

Afijn, bel dan 06 - 34 33 58 49 of 0172 - 78 55 74. Of stuur een mailtje: henkjan@hendriq.nl

 

Andere blogartikelen lezen (overzicht)?

 

spreek de schrijver - button - contact freelance copywriter HENDRIQ 

Delen via sociale media

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?