U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

offerte aanvragen - tekstschrijver HENDRIQ

 

Klantreviews tekstschrijver HENDRIQ - Alphen

 portfolio content & copywriter HENDRIQ

 

Blog over taal, tekst, schrijven en communicatie

Met knipoog én eeuwigheidswaarde. En toch ook serieus zinvol. Echt. Korte blogartikelen vol tips en altijd lekker om te lezen. Lees je mee?

 

Blogoverzicht of laatste artikel

  

Bloggen voor jou?  

Zal ik voor jouw bedrijf of organisatie bloggen (ghostwriter)? Bel me op 0172 - 78 55 74 of stuur een berichtje. Tekstschrijver Henkjan Elsinga 

HENDRIQ Google Reviews

Tekstschrijver HENDRIQ 5-sterren Google Reviews

Gebaseerd op 4 reviews

 

Creatieve Copywriter Inhuren?

Bel     0172 - 78 55 74  

of       06 - 34 33 58 49  

of      contact via mail 

Blog aan m'n been

Gepost 2014/06/13

Dit is hem. Mijn eerste blog. Hij moest er een keer komen, want: wie blogt die blijft. Tenminste, dat zeggen alle kenners. Toch?

Wie blogt, die blijft. Toch? Tekstschrijver/copywriter Henkjan Elsinga - HENDRIQ rake woorden

Die indruk krijg je iig als je de (social) media moet geloven. Alle guru’s op Twitter, Facebook en LinkedIn geven je mee dat je moet bloggen. Anders ben je er niet. Niet voor Google en dus niet voor de lezer, je doelgroep. Zonder Google geen publiek.

 

Ik geloof ze. En ben nu dus een blogger. Tekstschrijver was ik al. Zo, daar zit alvast een zoekwoordje in. Goed voor m’n SEO (weer een). Maar goed, als tekstschrijver verwoord ik de boodschap van een ander (bedrijf). Nu is het mijn eigen verhaal. 

 

Afijn, bloggen dus. Bloggen moet, want het is content. En Content is King als het gaat om webbezoek. En dat is wat ik wil. En jij toch ook. Ik bedoel: jij toch ook? 

 

Wel nog even flink delen en verspreiden via alle mogelijke sociale media. Ik ‘zit’ nog niet overal, maar dan maar alleen via Twitter en LinkedIn. Facebook is bij mij privé. Of dat nou handig is of niet. 

 

Klaar, toch? Nu maar kijken wat het doet – ja, ben beginnend blogger, dan heb je nog hoop ;) 

 

Het – niet hebben van een – blog achtervolgde me al maanden. Of jaren eigenlijk. Overal zag ik blogs. Vooral blogs die benadrukten dat het niet best was dat ik nog niet blogde. Moest ik ook gaan bloggen? 

 

Nu is het er. In 10 minuten geschreven. Niet nagekeken, niks gecorrigeerd (oké, klein leugentje). Lekker ongecontroleerd. Dat lees je er misschien ook wel aan af. En het is misschien ook niet zo handig of verstandig. Maar het is er iig. Niet perfect, maar het voelt goed. 

 

Het blog is van mijn been. 

 

Herken jij het gevoel? Het gevoel dat je móét bloggen, omdat je anders niet meedoet? 

 

Andere blogartikelen lezen (overzicht)?

 

Vind je dit een leuke blog? Wil je hem dan delen? Dank! (zie social media knoppen)

 

Zal deze blogger voor jou schrijven? Klik voor contact.

Oude Facebook likes, van vorige website:

Delen via sociale media

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?